Λίβερπουλ: Επικός αντιπερισπασμός για να πάει στο Ολντ Τράφορντ! (vids)

Απίστευτος αντιπερισπασμός από την Λίβερπουλ στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μπορέσουν οι παίκτες της να φτάσουν κανονικά στο «Ολντ Τράφορντ» και πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι αυτή την φορά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι υπεύθυνοι των «reds» είχαν ενημερωθεί για την νέα προσπάθεια των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μπλοκάρουν την άφιξη της αντίπαλης ομάδας, στο γήπεδο. Και πάλι θέλοντας να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση της ομάδας, την οικογένεια Γκλέιζερ.

Έτσι σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ένα δεύτερο πούλμαν που είχαν με τα διακριτικά της ομάδας να κατευθυνθεί προς το γήπεδο αλλά χωρίς να επιβαίνει κανείς σε αυτό. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είδαν το πούλμαν, το σταμάτησαν και έσκασαν τα λάστιχά του.

Την ίδια στιγμή που όλοι αναρωτιόντουσαν εάν τελικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, οι παίκτες της ομάδας είχαν ήδη φτάσει στο γήπεδο έχοντας επιβιβαστεί σε δύο μικρότερα βαν, μαύρου χρώματος στα οποία δεν φαίνεται το εσωτερικό τους για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους οπαδούς.