Καταγγελία βουλευτή κατά Νεϊμάρ για σχεδιασμό ένοπλης ληστείας και απειλές!

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, να κατηγορείται από συμπατριώτη του βουλευτή ότι σχεδιάζει μαζί με τον δικηγόρο του ένοπλη ληστεία σε βάρος του, απειλώντας μάλιστα τη ζωή του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Lobianco», ο Βραζιλιάνος βουλευτής, Αγκριπίνο Μαγκαλιάες, ο οποίος είναι και υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας άσκησε ήδη αγωγή στο δικαστήριο του Σάο Πάολο κατά του Νεϊμάρ και του δικηγόρο του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μαγκαλιάες κατηγορεί τους δύο άντρες ότι θέλουν να κλέψουν το κινητό του, στο οποίο υπάρχουν οι συνομιλίες με τις οποίες μπορεί να φανερώσει στο δικαστήριο τις προθέσεις των δύο ανδρών εναντίον του ότι θα τον σκοτώσουν. Μέσω του δικηγόρου του, ο Μαγκαλιάες ζητάει να καταδικαστεί ο Νεϊμάρ με ποινή φυλάκισης, αλλά και με χρηματική αποζημίωση, ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Αφορμή όλων, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής στάθηκαν τα ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του από τον Νεϊμάρ και φίλων του, αλλά και σχόλια του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή κατά του πρώην συντρόφου της μητέρας του, Τιάγκο Ράμος, ο οποίος είχε σχέσεις και με άνδρες.

Ο Βραζιλιάνος ακτιβιστής αναφέρει στην αγωγή του, ότι από τότε που μίλησε για τα ομοφοβικά σχόλια του Νεϊμάρ δεν μπορεί να βρει δουλειά και αλλάζει συνέχεια διευθύνσεις υπό τον φόβο ότι οι απειλές που δέχεται θα γίνουν πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ο Μαγκαλιάες είχε καταγγείλει τον Νεϊμάρ για ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια, όμως η αρμόδια εισαγγελέας, Κριστιάνα Τόμπιας ντε Αγκιάρ, για τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή και γι’ αυτό το λόγο ο Νεϊμάρ είχε αθωωθεί. Τελικά μετά από καταγγελία των κατήγορων του Νεϊμάρ, η υπόθεση άνοιξε και πάλι. Παράλληλα παύθηκε από τη θέση της η συγκεκριμένη εισαγγελέας, με την κατηγορία ότι δεν προσκόμισε συγκεκριμένα έγγραφα για την διερεύνηση της υπόθεσης».

Όπως υποστηρίζει η πλευρά του βουλευτή, μετά την επανεκκίνηση των ερευνών, ο Βραζιλιάνος άσος και ο δικηγόρος του, τον προσέγγισαν με σκοπό να του δώσουν χρήματα για συμβιβασμό, λιγότερα από αυτά που ζητάει ο ίδιος, για να τελειώσει εκεί το θέμα. Ο βουλευτής δεν τα δέχτηκε και ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα για τα οποία ο Μαγκαλιάες κατηγορεί στην αγωγή του τους δύο άντρες.