Οι οπαδοί της Φιορεντίνα ζήτησαν απ’ την ομάδα τους να χάσει απ’ τη Νάπολι!

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Νάπολι και οι οργανωμένοι οπαδοί της έχουν “ειδοποιήσει’ πως θέλουν η ομάδα τους να χάσει. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος.

Το στόρι: Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Νάπολι είναι στο +1 από τη Γιουβέντους, η οποία φιλοξενεί την Ιντερ. Ο διευθυντής του Telelombardia, τηλεοπτικού σταθμό στο Μιλάνο, Φάμπιο Ραβετσάνι, μίλησε στο Radio Punto Nuovo και προκάλεσε αίσθηση. Γιατί; Επειδή είπε ότι οι ultras της Φιορεντίνα βασικά ζήτησαν από την ομάδα τους να χάσει από τη Νάπολι. Έτσι, θα μείνει εκτός 4άδας, δηλαδή εκτός Champions League, η Γιουβέντους.

«Μου έχουν πει ότι οι ultras της Φιορεντίνα, οι οποίοι είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα, έστειλαν το μήνυμά τους. Είπαν στην ομάδα ότι θα πρέπει να κάνει την… ελάχιστη προσπάθεια κόντρα στη Νάπολι. Ο λόγος, προφανώς, έχει να κάνει με τη Γιούβε, για να μείνει εκτός Champions League.

Είναι μια ιστορία όπως αυτή με τους οπαδούς της Λάτσιο πριν το ματς με την Ιντερ το 2010. Δεν λέω ότι η Φιορεντίνα θα κάτσει να χάσει από τη Νάπολι, δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη. Λέω τι λένε τα ρεπορτάζ από Φλωρεντία. Κατά την προσωπική μου άποψη, άλλωστε, η Γιουβέντους δε θα νικήσει την Ιντερ, οπότε η Νάπολι θα παραμείνει μπροστά. Απλά, οι οπαδοί της Φιορεντίνα θέλουν να μείνει εκτός 4άδας η Γιούβε και αν η Νάπολι νικήσει ο στόχος τους θα έχει επιτευχθεί», είπε μεταξύ άλλων.