«Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ, να νικήσουμε τον Άρη»

Συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν ζήτησε ο Έλντερ Λόπες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA εν όψει του αγώνα με τον Άρη:

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό:

«Στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχα. Τώρα σαφώς είμαι καλύτερα, νιώθω έτοιμος και ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θα εξαρτηθεί από τον προπονητή μου η συμμετοχή μου με τον Άρη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Άρη, αλλά και το να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας. Να μπούμε με τη μέγιστη σοβαρότητα στο ματς για να τα καταφέρουμε».

Για τη φετινή σεζόν:

«Ήταν μια σεζόν που δεν θα την έλεγα τυπική. Αλλιώς σχεδιάζαμε στην αρχή τη χρονιά και αλλιώς κατέληξαν στο τέλος της χρονιάς. Προσωπικά, σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους της ομάδας δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα έχει μεγαλύτερους στόχους. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους της ΑΕΚ γιατί δεν αξίζουν την ΑΕΚ που είδαν τη φετινή χρονιά και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσουμε στην τρίτη θέση».

Για τις διαφορές που περιμένει στο σημερινό παιχνίδι (16/05, 19:30) με τον Άρη:

«Όλα τα παιχνίδια των Play Off είναι δύσκολα και ισορροπημένα. Η ομάδα του Άρη είναι δυνατή, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας για να πάρουμε το παιχνίδι, είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο έτσι ώστε να κλειδώσουμε την τρίτη θέση».

Για την πρωταθληματική εκτός έδρας πορεία της ΑΕΚ και τις απώλειες εντός έδρας:

«Δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στα εντός έδρας παιχνίδια. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Όταν έχεις το άγχος να πρέπει να πάρεις μία νίκη μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά και το παραμικρό λάθος να σου κοστίσει. Αυτό το έχουμε πληρώσει ακριβά, κυρίως στα εντός έδρας ματς. Θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από τη φετινή χρονιά και τα λάθη που έχουμε κάνει να τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον για να εκπληρώσουμε τους υψηλούς στόχους μας».