Οι γνωστές συστάσεις της ΠΑΕ

Όπως πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, έτσι και σήμερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για αυτά που πρέπει να αποφύγουν, ώστε να μην κινδυνεύσει ο «δικέφαλος» με κάποια τιμωρία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των φιλάθλων που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Ζίμπρου, διευκρινίζει τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00

– Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται ως εκείνη την ώρα

– Θα λειτουργήσουν και τα δυο εκδοτήρια (μπροστά από την μπουτίκ και της Θύρας 4)

– Οι φίλαθλοι της Ζίμπρου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου που θα διατεθεί αποκλειστικά γι΄αυτό το σκοπό

– Παρακαλούνται θερμά οι θεατές του αγώνα να σεβαστούν τους κανόνες συμπεριφοράς που επιβάλλει η UEFA και να μην ξεχνά κανείς ότι η ομάδα μας βρίσκεται υπό επιτήρηση από τις πειθαρχικές της επιτροπές. Η παραμικρή παρεκτροπή μπορεί να επιφέρει πολύ μεγάλη τιμωρία, με βάση και τον αναθεωρημένο, αυστηρότερο πειθαρχικό κώδικα.

Απαγορεύονται οι αναρτήσεις πανό με πολιτικό, ρατσιστικό και υβριστικό περιεχόμενο, η χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών, μηχανημάτων λέιζερ και ασφαλώς η ρίξη οποιουδήποτε αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου ή και στον περιβάλλοντα χώρο του.

Η προστασία του γηπέδου και του ευρωπαϊκού πρεστίζ του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη όλων μας! Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας».