Έκανε πρόταση ο Γαλανός

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Γαλανό, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Όμηρος Φωτιάδης, Σπύρος Χριστοφορίδης και Περικλής Τράιος.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο επιχειρηματίας κατέθεσε την πρότασή του για τον Άρη της Γ’ Εθνικής παρουσιάζοντας συγκεκριμένο πλάνο (με νούμερα μάλιστα…). Μάλιστα τονίστηκε μεταξύ άλλων, πως πρόθεσή του είναι να διατηρήσει στην ομάδα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και να εγγυηθεί στους ποδοσφαιριστές ότι θα τους καταβληθούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί βάσει των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί.

Από την πλευρά του ο Παπαγεωργίου ζήτησε οικονομικές εγγυήσεις από τον Γαλανό, ότι δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθούν όλα όσα ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Πέρα από αυτή την συνάντηση ο πρόεδρος του ΑΣ είχε επαφές και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τονίζοντάς του ότι άμεσα θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα ενημερωθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Παπαγεωργίου να βρεθεί σε μία από τις επόμενες προπονήσεις για να μιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές.