Χατζόπουλος: «Θα ζητήσω ξένους διαιτητές!»

Για… όλα μίλησε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι θα αιτηθεί την παρουσία ξένων διαιτητών από το επόμενο πρωτάθλημα, μετά την σφαγή του Δικεφάλου στο τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero»:

Για τον απολογισμό της χρονιάς:

«Δεν μπορώ να πω οτι έχω ηρεμήσει, ακόμα και τώρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Κόποι, θυσίες, τρέξιμο σε μια σεζόν που δεν ήπιαμε νερό διότι κάποιοι το αποφάσισαν….»

Για το τι είπε στους παίκτες :

«Σε όλους είπα ότι είμαι περήφανος. Αμφισβητηθήκαμε αλλά απαντήσαμε. Γίναμε οικογένεια και δεν τα παρατούσαμε ποτέ! Και αυτό είναι το μεγάλο μας κέρδος».

Για την διαιτησία με την ΑΕΚ:

«Υπάρχουν ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, μεγάλα ρόστερ. Γιατί να πρέπει οι διαιτητές να καθορίζουν ένα παιχνίδι; Τα ίδια έγιναν και στον ημιτελικό του κυπέλλου. Η διαιτησία πρέπει να γίνει επαγγελματική. Να κρίνεσαι, ο καλός να συνεχίζει, ο κακός να πηγαίνει σπίτι του. Δεν βλέπουν πως το προϊόν καταστρέφεται; Θα προτείνω στον ΕΣΑΚΕ ξένους διαιτητές».

Για το αν είναι εφικτό να έρθουν ξένοι διαιτητές:

«Αν υπάρχουν ομάδες που θέλουν το καλό του μπάσκετ, γιατί να μην γίνει; Δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε τέτοια διαφορά σε σφυρίγματα. Ξεκινά το κάθε παιχνίδι και αναρωτιέμαι αν θα μας… ξυρίσουν κόντρα».

Για τον λόγο που δεν υποβλήθηκε ένσταση:

«Το περίμενα αυτό, να μου το ρωτήσατε, διότι το άκουσα από αρκετούς…. Όσο για την ένσταση, θα σας πω ότι δεν είχε νόημα. Να γίνει ξανά ο αγώνας; Δε θεωρώ πως θα είχε νόημα διότι δεν θα έλυνε το πρόβλημα…».

Για τη φετινή προσπάθεια :

«Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο μπάσκετ, και αυτό δεν αρέσει σε κανέναν…Δεν θέλουν ένα υγιές σωματείο να πρωταγωνιστεί. Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια που έγινε από όλους. Όχι από εμένα. Από τους φιλάθλους που πλήρωσαν σε καιρούς δύσκολους, για να ξεχρεώσουν μια ομάδα. Αυτός ο λαός έβαλε πλάτη για χρέη. Όχι για να πάρει παίκτες. Να πληρώσει αυτά που χρωστάει. Να ξέρουν οτι ο ΠΑΟΚτσής θα είναι εκεί. ΠΑ-ΝΤΑ. Αυτό είναι το DNA μας. Θέλω να κρατηθώ διότι έχω αρκετό θυμό μέσα μου και δεν πρέπει να πω κάποια πράγματα που σκέφτομαι. Όσοι είμαστε στα τμήματα του ΠΑΟΚ, με πρώτο τον Σαββίδη, μετά τον Κατσαρή, και τους ανθρώπους που στηρίζουν και χρηματοδοτούν, δεν τα παρατάμε εύκολα. Πεισμώνουμε… Θα βαράμε τον τοίχο μέχρι να σπάσει! Πήρα από τον πατέρα μου κάποιες αρχές. Αξιοκρατία, γνώση, ανθρωπιά, ποιότητα, ήθος. Τα αρχικά τους βγάζουν τη λέξη αγάπη. Αυτό νιώθω για τον ΠΑΟΚ. την ΠΑΟΚάρα. Δε με σταματά κανείς».

Για το αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ Ευρώπη:

«Αν μας περισσεύει κανένα Ευρώ, ναι. Σας το λέω ξεκάθαρα. Εμείς είμαστε εδώ για να ξεχρεώσουμε. Έρχονται λεφτά στα ταμεία, με τα οποία πρώτα ξεχρεώνουμε και μετά φτιάχνουμε ομάδα. Να παίξουμε Ευρώπη και να μπούμε μέσα; Σε καμία περίπτωση».