Ήρθε ο πρώτος Κύπριος

Ο ΠΑΟΚ έριξε δίχτυα από πέρσι στην Κύπρο, ξεκίνησε συνεργασίες και στη Μεγαλόνησο και σήμερα απέκτησε έναν 16χρονο, ο οποίος έρχεται για να ενταχθεί στην Κ20 του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ :

Μόλις έναν χρόνο μετά την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής στην Κύπρο, ήρθε η ώρα να ενταχθεί στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ ο πρώτος νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Νικόλα Ματθαίου, που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσσού.

Ο γεννημένος στις 7/5/1998 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και έχει καταγράψει ήδη 11 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του. Στον Απόλλωνα Λεμεσσού προσέφερε τις υπηρεσίες του από το 2011.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως αποκτήθηκε και ο Παναγιώτης Τσιαμπάζης που αγωνιζόταν στον Μακεδονικό. Ο γεννημένος στις 15/10/1996 ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού χαφ και πέρυσι σημείωσε 23 συμμετοχές στην Football League 2, ενώ έχει συμμετάσχει στις Μικτές ομάδες της Ένωσης από τη σεζόν 2007.