Στην Τούμπα για Καγκάβα οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Ο Σίντζι Καγκάβα στην πλούσια καριέρα του μεταξύ άλλων φόρεσε και την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Έλληνες οπαδούς του αγγλικού συλλόγου, να μην ξεχνούν την προσφορά του στην αγαπημένη τους ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και βράβευσαν τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ο πρόεδρος κ.Γιάννης Καμπούρης, μαζί με το μέλος κ.Γιώργο Τσιποριάδη, επισκέφθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας τον διεθνή Ιάπωνα, με τον τελευταίο να τους υποδέχεται με μεγάλη διάθεση και χαρά.

Του παραδώσανε έναν υπέροχο καμβά, τον ευχαρίστησαν για δύο χρόνια παρουσίας του στην Manchester United, για το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας το 2013, στην οποία ήταν και μέλος της και αφού υπέγραψε άφθονα αυτόγραφα και στην σημαία της Λέσχης, τον προσκάλεσαν στο μέλλον αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να επισκεφτεί και τον χώρο της για να τον γνωρίσουν από κοντά και τα υπόλοιπα μέλη της.

Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ για την διάθεση του ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό της κ.Χρήστο Καρυπίδη για την αμεσότητα και την ανταπόκριση που έδειξε στην επιθυμία μας να γνωρίσουμε τον Shinji από κοντά”.