Ζήτησε μεταγραφές για να παραμείνει στην Παρί ο Μπαπέ

Να κρατήσει στο δυναμικό της τον Κιλιάν Μπαπέ θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε ηχηρές μεταγραφές, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους.

Στις ανανεώσεις των Νεϊμάρ και Ντράξλερ έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής, η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά από τις δύο αυτές ανανεώσεις, σειρά παίρνει ο Κιλιάν Μπαπέ. Ωστόσο η υπόθεση του Γάλλου διεθνούς επιθετικού, μόνο εύκολη δεν είναι. Ο ίδιος μέχρι στιγμής έχει ρίξει τέσσερις φορές «άκυρο» στην πρόταση που του έχει κάνει η πρωταθλήτρια Γαλλία, για την επέκταση του συμβολαίου του.

Πάραυτα ο Ελ Κελαϊφι, δεν πτοείται με τον ίδιο να είναι αποφασισμένος, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας τον Μπαπέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien», ο παίκτης από την πλευρά του φέρεται να έχει ορισμένα αιτήματα, τα οποία ενδεχομένως να μην γίνουν αποδεκτά από την διοίκηση.

Το πρώτο αφορά της μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Μπαπέ θέλει να γνωρίζει σε περίπτωση, που τελικά βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί αν οι ιθύνοντες του συλλόγου βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, για την ενίσχυση του ρόστερ της νέας χρονιάς. Ενός ρόστερ, το οποίο θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στο Champions League, καθώς η επιθυμία του Μπαπέ δεν είναι άλλη από το να κατακτήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το δεύτερο από τα «θέλω» του έχει να κάνει με τους όρους του συμβολαίου του. Η διοίκηση της Παρί έχει προτείνει στον διεθνή Γάλλο άσο, την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025, ωστόσο ο ίδιος θέλει αυτή να είναι μέχρι το 2023, προκειμένου να μπορέσει να φύγει το καλοκαίρι του 2022 για κάποια άλλη ομάδα και πιο συγκεκριμένα την Ρεάλ η οποία παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του.

Σε περίπτωση, που οι δύο αυτοί όροι του Μπαπέ δεν ικανοποιηθούν από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, τότε σ΄ότι έχει να κάνει με το μέλλον του αυτό θα συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα…