Ολα δείχνουν «αντίο» του Γιαννίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από τη διεξαγωγή του εξ αναβολής ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που βρήκε τους «χτυπημένους» από τον κορωνοϊό Ηπειρώτες να γνωρίζουν την ήττα με 2-0.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Αργύρης Γιαννίκης ερωτήθηκε για την επόμενη μέρα στην καριέρα του, αλλά δεν έδωσε κάποια απάντηση, παραπέμποντας στη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννίκη :

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΣ: «Επειδή είναι τελευταίο ματς θέλω να κάνω μια εκτίμηση, βρισκόμαστε σε μια εποχή κορωνοϊού, ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ευτυχώς δεν είχαμε βαθμολογικό άγχος στο φινάλε. Σαν νέα ομάδα στην Σούπερ Λίγκα τα πήγαμε καλά, είχαμε γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, είχαμε καλή πορεία στο Κύπελλο, ενώ εξελίξαμε παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με στεναχωρεί που δεν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο για να το ζήσει αυτό εδώ πέρα, ελπίζω του χρόνου να είναι ξανά γεμάτοι οι Ζωσιμάδες».

Για το μέλλον του: «Αυτά θα τα μάθετε από τη διοίκηση σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, τους παίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε σύντομα».