Δουλεύει τακτική και… τεχνική

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ζίμπρου στην Τούμπα…

Με εξαίρεση τον Γκολάσα, που είναι νοκ άουτ, όλοι οι υπόλοιποι φαίνεται πως θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη, αν και μια αμφιβολία υπάρχει για τον Σαββίδη, ο οποίος ούτως ή άλλως, δεν είναι για το βασικό σχήμα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ : “Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες ο Κυριάκος Σαββίδης έχει διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική, έβγαλε μέρος της προπόνησης, ωστόσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Ο Γιάννης Σκόνδρας έχει μια μικρή κάκωση στην αριστερή γάμπα από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (25.08), αλλά προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς”.

Κατά τ΄ άλλα, στην προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία “οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην τεχνική και στην τακτική με το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης να αφιερώνεται σε δίτερμα στο μισό γήπεδο με σαφείς εντολές για την κυκλοφορία της μπάλας από τον Αγγελο Αναστασιάδη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μικρότερης διάρκειας”.