Παπαδόπουλος: «Η θέληση μας και το πάθος θα κρίνουν τον τίτλο»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν: «Δεν θα ήθελα τώρα να αναφερθώ σε αυτό. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ τα τελευταία χρόνια. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όσοι με εμπιστεύτηκαν, ο προπονητής, ο Πρόεδρος. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Θα ασχοληθούμε αργότερα με την υπόθεσή μου».

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Σίγουρα παίζουν ρόλο η προετοιμασία και η τακτική. Μεγαλύτερο ρόλο παίζουν όμως το πάθος και η θέληση. Είναι στοιχεία που τα έχουμε δείξει και στα παρελθόν».

Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι αυτό θα κάνουμε και αύριο. Θα δώσουμε τα πάντα. Είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε και το Κύπελλο, πέρα από το πρωτάθλημα».

Για τη σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Εμείς νομίζω ότι έχουμε δείξει σταθερότητα. Έχουμε ισορροπία και αυτό είναι σημαντικό. Διαθέτουμε ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις».

Όποιος μπαίνει στο γήπεδο, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, θέλει προσοχή, αλλά κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και το πως θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που δείχνουμε σε όλη την χρονιά».

Για το πως νιώθει μετά από τόσους τελικούς που έχει πάρει μέρος: «Θυμάμαι ότι είχα μιλήσει πριν τον τελικό με την ΑΕΚ. Είχα πει, τρομάρα μου, ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και θα κριθεί στο γκολ. Μετά παίξαμε πόλο! Δεν μπορείς να προβλέψεις, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι ένας τελικός, ένα μονό ματς. Όλα ξεκινούν από την δική μας θέληση».

Για το πως βρίσκει κίνητρο μετά από τόσους τελικούς: «Είναι κίνητρο μόνο και μόνο η φανέλα που φοράμε. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει το νταμπλ. Εμείς διψάμε για τίτλους και είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε στον τελικό και να τα δώσουμε όλα για εμάς και για τον κόσμο μας».