«Αυτό θα κάνω με τον ΠΑΟΚ…»

Ο Ιβάν Σαββίδης, στο περιθώριο της συνάντησης, που είχε με τον Γιώργο Ορφανό στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, απάντησε και σε κάποια βασικά ερωτήματα γύρω από τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε μιλώντας στα ΣΠΟΡ, ότι έχει αποφασίσει να προχωρήσει πρώτα τις επενδύσεις στις υποδομές του Δικέφαλου (προπονητικό κέντρο και γήπεδο) και αργότερα να ρίξει περισσότερα χρήματα στην ομάδα!
«Καταρχάς δε θέλω να συνηθίζεται και να γίνεται αναφορά η έννοια χρέος του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ!», είπε και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Οτι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδο μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα».