Βιεϊρίνια στο OPEN: «Είπαν ότι γέρασα ή θέλω μόνο λεφτά, απέδειξα ότι σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε στην εκπομπή «OPEN Sport», περιγράφοντας συναισθήματα και καταθέτοντας απόψεις στον απόηχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Για το αν πρόλαβε να κοιμηθεί:

«Ντάξει, ξεκουράστηκα αλλά πολύ λίγο. Καταλαβαίνετε τι έχουμε περάσει αυτήν τη βραδιά, αλλά είναι γλυκιά κούραση, οπότε είναι εύκολο να τα ξεπεράσεις αυτά».

Για το γεγονός ότι έκλεισε με τίτλο μια πολύ δύσκολη χρονιά:

«Ήταν δύσκολη χρονιά, περίεργη. Εμένα προσωπικά, χωρίς προετοιμασία τρεις μήνες χωρίς να ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα… Άκουγα πολλά, ότι γέρασα, ότι δεν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ αλλά μόνο τα χρήματα. Νομίζω ότι απέδειξα ακόμη μια φορά ότι ούτε χρήματα ήθελα, ούτε γέρος είμαι και, όπως είχα πει στη συνέντευξη Τύπου, ήταν ένα παραμύθι και όλα τα παραμύθια τελειώνουν με happy end».

Για το αν πίστευε, όταν είχε πάει στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά, ότι θα γινόταν εμβληματικός αρχηγός για τον Δικέφαλο:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ κατάλαβα τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους φίλαθλους. Δυστυχώς, μέχρι που έφυγα στη Γερμανία δε μπορέσαμε να κερδίσουμε κάτι, γιατί είχαμε παίκτες που άξιζαν και εκείνη την εποχή είχαμε πολλές δύσκολε στιγμές. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για τη Γερμανία, είχα υποσχεθεί ότι θα γυρίσω για να κερδίσω τίτλους στον ΠΑΟΚ».

Για την επιτυχία του ΠΑΟΚ μετά την έλευση Σαββίδη:

«Τις βάσεις τις έχει βάλει ο κύριος Σαββίδης από το 2012, αλλά θέλει χρόνο. Τα πρώτα 4-5 χρόνια ήθελε νομίζω να χτίσει τις βάσεις για τις επιτυχίες που ήθελε να έχει η ομάδα. Τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουμε αποδείξει ότι είμαστε εδώ, να παλεύουμε κάθε χρόνο για τίτλους και θα συνεχίσουμε, έχουμε τις βάσεις, θα δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Το δύσκολο δεν είναι να φτάνεις ψηλά, αλλά να κρατιέσαι εκεί».