«Τέτοιες νίκες ανεβάζουν ψηλά τη Θεσσαλονίκη»

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το όγδοο Κύπελλο Ελλάδας της περήφανης ιστορίας του και οι φορείς της Θεσσαλονίκης σπεύδουν να συγχαρούν τους «ασπρόμαυρους» για αυτή τη νέα επιτυχία.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συγχαίρει την ομάδα του Δικέφαλου, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το 8ο στην ιστορία του, σημειώνοντας πως η νίκη του ΠΑΟΚ, είναι ένα σημαντικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Μακεδονία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο μήνυμα του:

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση ενός, ακόμη κυπέλου. Το κύπελο επέστρεψε στη βάση του. Η χθεσινή ήταν μια σπουδαία, ιστορική νίκη, και στη Θεσσαλονίκη αξίζουν νίκες σαν αυτήν. Συγχαίρω τη διοίκηση, τους προπονητές αλλά πάνω από όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ για την άξια κατάκτηση του τίτλου για όγδοη φορά στην ιστορία του.

Ως πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, εκπροσωπώντας τους 38 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, εύχομαι η πορεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη και τα απόμενα χρόνια. Νίκες σαν τη χθεσινή ανεβάζουν ψηλά την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη και δείχνουν τις αθλητικές δυνατότητες της πόλης και της Μακεδονίας μας».