Οριστικό: Με κόσμο ο τελικός του Champions League

Συνθήκες κανονικότητας στην προ Covid-19 εποχή θυμίζει η σημερινή ανακοίνωση της UEFA για την έναρξη διάθεσης προς το κοινό των εισιτηρίων, έστω και σε περιορισμένο αριθμό, για τον φετινό τελικό του Champions League.

Τη μάχη της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στο «Ντραγκάο» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 16,500 θεατές, ήτοι το 33% της χωρητικότητας της φυσικής έδρας της Πόρτο.

Οι ομάδες έχουν μοιραστεί από 6 χιλιάδες εισιτήρια, για τα οποία έχουν την αποκλειστική ευθύνη στον τρόπο διάθεσης τους και σήμερα το μεσημέρι η UEFA θα θέσει στη διάθεση του κοινού 1700 εισιτήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αρκετά νωρίτερα, ωστόσο, μέσα στη σεζόν.

Στα αξιοσημείωτα της σχετικής ανακοίνωσης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί κάποιος να βρεθεί στους 16.500 οπαδούς που θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Αυτές είναι να έχει κανείς εμβολιαστεί ή να προσκομίσει αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών ή αρνητικό rapid τεστ 48 ωρών, προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος.

Έστω και με περιορισμούς ο τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία οπαδών και σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα και στο ποδόσφαιρο.