Τέλος ο Γκαρσία – Η πρόταση για τον ΠΑΟΚ Β’

Tέλος από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, στον οποίο έγινε πρόταση να παραμείνει με το τιμ του στην δεύτερη ομάδα, που θα δημιουργηθεί…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης αφού ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία για όσα έκανε στον ΠΑΟΚ του έκανε την πρόταση για το αύριο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, κλήθηκε με όλο του το επιτελείο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β’ με την απάντηση του να αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Στην τηλεδιάσκεψη ήταν «παρόντες» ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, το ΔΣ της ομάδας, ο Πάμπλο Γκαρσία και το επιτελείο. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ευχαρίστησε θερμά τον 44χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναγνωρίζοντας σε όλους τη σκληρή δουλειά που έριξαν…

Από πλευράς μεγαλομετόχου υπήρχε ξεκάθαρη διάθεση να συνεχίσουν από κοινού την πορεία τους και συγκεκριμένα να δοθούν όλα τα εφόδια στον 44χρονο τεχνικό και στους συνεργάτες του να εκπαιδευθούν σε υψηλά στάνταρ! Κοινώς να αναλάβει εν λευκώ τον ΠΑΟΚ Β’ με όλο του το επιτελείο, να βρεθεί η φόρμουλα να παραμείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες του και στην εξέλιξη που θα έχει η καριέρα του.

Με τη σειρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δικεφάλου, κάνοντας σαφές πως σέβεται την απόφασή του, ωστόσο, η απάντησή του αναμένεται προσεχώς δεδομένου πως θέλει να ζυγίσει τα δεδομένα και να λάβει τη σωστή για εκείνον απόφαση χωρίς την πίεση του χρόνου.