Πόρτο: Συνεχίζει ο Κονσεϊσάο, υπογράφει νέο συμβόλαιο

Στον πάγκο της Πόρτο θα συνεχίσει να κάθεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «δράκων» για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου.

Άνω-κάτω έγινε η Πόρτο, έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους από την Ιταλία, τα οποία ήθελαν τον Σέρζιο Κονσεϊσάο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι.

Ωστόσο μέσα σε διάστημα λιγότερο από 24 ώρες, τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο, ότι υπάρχει απόσταση, σ΄ότι έχει να κάνει με τις απολαβές του Κονσεϊσάο, αλλά και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο 46χρονος προπονητής, ο οποίος βρίσκεται στην Πόρτο από το 2017. Μάλιστα όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «OJogo», οι ιθύνοντες των «δράκων» πρότειναν στον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ συμβόλαιο διετούς διάρκειας με αυξημένες απολαβές.

Από την πλευρά του ο Κονσεϊσάο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο, να συνεχίσει στην συνεργασία του με την Πόρτο και δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.