“Να γυρίσει το κουμπί η Παναγιά”

Η ρεβάνς με την Ζίμπρου είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, όπως επισήμανε κι ο Αναστασιάδης κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ φάνηκε να μην προβληματίζεται ιδιαίτερα από την ομάδα του, καθώς έστω και με έμμεσο τρόπο είπε ότι είναι σε καλό δρόμο, δεν γίνεται κάτι λάθος, αφού αυτό που λείπει είναι το γκολ και για άλλη μια φορά, έκανε επίκληση στις ανώτατες δυνάμειες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αναστασιάδης :

Για το παιχνίδι : “Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και θα πρέπει να είμαστε όλοι εδώ, όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια, για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους, αυτό το δείξαμε και στο πρώτο ματς, το αποτέλεσμα μας έλειψε. Ελπίζω να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Έχουν το αποτέλεσμα στα χέρια τους κι αυτό είναι φυσιολογικό. Εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την πίεση του χρόνου”

Για το αν περίμενε να είναι το παιχνίδι χωρίς αύριο : “Με τον Αναστασιάδη, ναί”

Για την πίεση που δέχεται η ομάδα : “Όποιος δεν γνωρίζει αυτή την ομάδα, θα έπεφτε απο τα σύννεφα. Έτσι είναι δομημένη για να γίνεται. Έχουμε δύο άσχημα αποτελεσματα, όχι άσχημες εμφανίσεις. Κι όλα κρίνονται απο το αποτέλεσμα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά, αλλά περισσότερο στην Παναγιά. Πρέπει να γυρίσει λίγο το κουμπί τώρα που αρχίζει η αμφισβήτηση και μας βρίζουν αρκετά. Ήρθε η ώρα να γυρίσει το κουμπί προς την πλευρά μας. Δε θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, το θέμα ειναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γυρίσει το κουμπάκι από πάνω. ‘Ενα κλικ είμαστε, όπως λένε και στον στρατό, ένα κλικ να βρούμε το στόχο”

Για τις εμφανίσεις της ομάδας : “Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, κάνουμε αρκετές φάσεις, πάρα πολλές… Και φάσεις που δεν φαίνονται γιατί δεν τελειώνουν. Αυτά περιμένω να αλλάξουν, χειρότερα δεν μπορούν να γίνουν”.

Για τις μεταγραφές : “Δε θα μπω σ΄ αυτη τη διαδικασία, έχουμε παιχνίδι αύριο. Τι μου κάνετε αυτή την ερώτηση τώρα;”

Για τις αλλαγές, που έκανε με την Καλλονή : “Αυτό. που έγινε προχθές είναι επιβεβλημένο για το ποδόσφαιρο, για όσους το γνωρίζουν. Είναι οι ώρες πάρα πολύ λίγες να μπορέσει ένας οργανισμός να ανταπεξέλθει σ΄ αυτά που ζητάει το ποδόσφαιρο. Ήταν σίγουρο, πως αν θα έπαιζαν αυτοί που έπαιξαν με τη Ζίμπρου, θα ήταν το αποτέλεσμα χειρότερο”

Για το αν έχουν άγχος οι μικροί : “Εμείς δεν τα έχουμε φορτώσει. Είναι επαγγελματίες, ανήκουν στον ΠΑΟΚ, άσχετα από την ηλικία τους, αυτό που έχει σημασία, είναι πως είναι μέλη μιας ομάδας, που έχει απαιτήσεις. Τους δίνουμε τα εχέγγυα να κάνουν αυτά που περιμένουμε και θα τα κάνουν. Ήδη κάνουν πάρα πολλά”.

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα στημένα : “Μιλάμε για ένα στημένο, όχι για περισσότερα. Ένα μόνο ήταν. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σ΄ αυτά τα παιδιά, αλλά περισσότερη εμπιστοσύνη έχω στην Παναγιά. Ότι θέλει γίνεται. Αν δεν θέλει…”.

Για τον κόσμο : “Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη δύναμη, το θέμα είναι αυτή η δύναμη να είναι στο πλευρό της ομάδας. Εγώ ζητάω να μας συμπαρασταιθούν ως το 94′ κι αν δεν κάνουμε αυτά που περιμένουν, ας αποφασίσουν τι θα κάνουν. Από μας εξαρτώνται όλα σ΄ αυτό το παιχνίδι”.