“Περιμένω τολμηρό ΠΑΟΚ”

Ο Όλεγκ Κουμπάρεφ εμφανίστηκε… σχετικά ειλικρινής σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα! Ο Λευκορώσος προπονητής της Ζίμπρου, επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να  αντέξει την πίεση που θα ασκήσει ο ΠΑΟΚ, τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια φέρνουν στρες και εκπλήξεις και συμπλήρωσε ότι παρά το 1-0 του Κισινάου, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι:«Υπολογίζοντας τη δύναμη του ΠΑΟΚ και τις συνθήκες δεν νιώθουμε ασφαλείς. Παρά τη νίκη μας με 1-0 είμαστε σε μειονεκτική θέση. Πρώτα πρέπει να δούμε τις αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να αντέξουμε στην πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος από νωρίς. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Εμείς δεν έχουμε πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία. Τέτοια ματς φέρνουν στρες οπότε είναι πιθανές κάποιες εκπλήξεις. Εμείς έχουμε ένα πλάνο, αλλά το αν καταφέρουμε να το εφαρμόσουμε εξαρτάται και από το παιχνίδι του αντιπάλου».

Για το αν οι παίκτες του αντέξουν την πίεση: «Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι τέτοιο, αν δηλαδή λυγίσει ένας παίκτης. Θα το δούμε αύριο. Έχουμε δώσει αγώνες χωρίς αύριο τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη, όπως και το Σούπερ Καπ της Μολδαβίας.Μέχρι τώρα τα παιδιά άντεξαν και βγήκαν κερδισμένα από αυτές τις καταστάσεις».

Για το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του: «Η Ζίμπρου δεν θα διαφέρει πολύ από την ομάδα που είδατε πριν μία εβδομάδα. Θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου και θα δράσουμε αντίστοιχα. Όλοι οι παίκτες που χρειαζόμαστε είναι μαζί μας».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ξέρω τι συμβαίνει στην Τούμπα, είναι καυτή έδρα και το έδειξα στους ποδοσφαιριστές μου. Τους προειδοποιήσαμε γι` αυτό που θα συναντήσουμε. Περιμένω να δω τον ΠΑΟΚ πιο τολμηρο, πιο επιθετικό. Και εμείς αν ήμασταν στη θέση του ΠΑΟΚ αυτό θα κάναμε. Περιμένω ένα καινούριο κεντρικό δίδυμο, περιμένω κινδύνους από τους αντίπαλους παίκτες καθώς παίζουν στην έδρα τους»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες. Δεν μπορώ να δώσω ποσοστό»