Δεν παραχωρεί το γήπεδο ο ΑΣ

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης γνωστοποίησε πως θα ανακαλέσει το παραχωρητήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» προς την ΠΑΕ. Παράλληλα, τονίζει ότι επιτρέπει την παραμονή επιτροπής φιλάθλων του Άρη στα γραφεία του συλλόγου «για όσο χρειαστεί».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα στα γραφεία του ΑΣ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ..Σ του Συλλόγου και μεταξύ άλλων αποφάσισε:
Θέμα 1ο: Να επιτρέψει την είσοδο και παραμονή της επιτροπής των φιλάθλων του ΑΡΗ, για όσο χρειαστεί, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης και στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αλκμήνης 69, η οποία συνεδριάζει για θέματα του Συλλόγου και την εν γένει λειτουργία του.

Θέμα 2ο: Να προχωρήσει άμεσα στην ανάκληση του με αριθμό πρωτοκόλλου 274/4-08-2014 παραχωρητηρίου του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τους αγώνες Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».

Στο μεταξύ όπως αποφασίστηκε επίσης, αύριο θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της σημερινής απόφασης του Ειρηνοδικείου, ενώ σημειώνεται πως παρόντες στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ήταν και οι νομικοί Γρόλλιος, Βαλεργάκης και Χατζηιωάννου οι οποίοι εξέτασαν το κατά πόσο μπορεί να μπλοκαριστεί η αξιοποίηση του σήματος του Άρη από τον Λάμπρο Σκόρδα.