Στο Αιγίνιο… σιγά – σιγά

Σ΄ ένα κακόγουστο σίριαλ έχει εξελιχτεί η περίφημη περίπτωση συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό. Είναι μια υπόθεση που έχει τρέξει ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού (Νιώπας), αλλά η υπόθεση έχει βαλτώσει, διότι κι ο Σαββίδης έχει προφανώς άλλα πράγματα αυτή την εποχή στο μυαλό του, πιο σημαντικά από τον Αιγινιακό.

Παρά την αναβλητικότητα, υπάρχει μία διάθεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ και του Βρύζα που ασχολήθηκε μ΄ αυτή την υπόθεση, να προχωρήσει η συνεργασία έστω και άτυπα.

Ο στόχος είναι να ξεκινήσει φέτος άτυπα η συνεργασία και σιγά σιγά, μέχρι το άλλο καλοκαίρι, να επισημοποιηθεί, εφόσον φανεί ότι είναι αποδοτική και για τις δύο πλευρές, και κυρίως για τον ΠΑΟΚ.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο προφανώς, όπως αποκάλυψε το Pieriasport, στο Αιγίνιο εθεάθησαν ο Γιώργος Γεωργιάδης (που είναι σε άδεια μετά αποδοχών από τον ΠΑΟΚ), ο Αλέκος Θεοδωρίδης, προπονητής της Κ17 και επιστήθιος φίλος του Γεωργιάδη μαζί με τον Νιώπα του Αιγινιακού.

Αμέσως κυκλοφόρησε πως ο Θεοδωρίδης θα κάνει το άλμα, αναλαμβάνοντας τον Αιγινιακό, ο οποίος είναι χωρίς προπονητή, μετά την αποχώρηση του Κώστα Νικολαίδη.

Είναι, μάλιστα, αυτή η πληροφορία θα επιβεβαιωθεί αύριο.