Ο Άγγελος παίζει τους… μπαλαντέρ του

Νωρίς νωρίς στα βάσανα ο ΠΑΟΚ, αφού στις 7.15μμ της Πέμπτης δίνει ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, όπως είπε κι ο Αναστασιάδης. Ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει και περάσει, κανείς δεν θα του πει μπράβο, αν όμως γίνει καμιά στραβή, απέναντι σε μια πολύ αδύναμη ομάδα, τα πράγματα θα μπλεχτούν πολύ άσχημα.

“Ένα γρήγορο γκολ θέλουμε, για να μη μας κυνηγάει ο χρόνος” είπε στη συνέντευξη τύπου ο Αναστασιάδης, ενώ στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε κι ο Μαντούρο. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα γκολ νωρίς, να διώξει το μεγάλο άγχος κι αύριο θα παίξει ουσιαστικά με τέσσερις επιθετικούς.

Κατ΄ αρχήν με βάση τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα παίξει 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας ο Γλύκος, στα άκρα Κίτσιου και Ρατς, στο κέντρο της άμυνας Βίτορ και Τζαβέλλας, με τον δεύτερο να έχει προβάδισμα από τον Σκόνδρα, καθώς είναι καλύτερος στην προώθηση του παιχνιδιού.

Στα χαφ θα παίξουν ο Κάτσε με τον Μαντούρο κι από και και πέρα αρχίζουν οι επιθετικοί.\

Σέντερ φορ θα παίξει ο Αθανασιάδης και πίσω του ο Φακούντο Περέιρα, καθώς όπως φάνηκε νωρίς νωρίς, η θέση του Αργεντίνου είναι εκεί κι όχι στα άκρα.

Στα άκρα, θα παίξουν Σαλπιγγίδης και Μακ, που θα είναι κάτι σαν μπαλαντέρ, χωρίς σταθερή θέση. Η εντολή του Αναστασιάδη είναι να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, αφού ο Μακ έχει παίξει και αριστερά στη Νυρεμβέργη. Οι δυο τους δεν θα έχουν σταθερή θέση, θα αλλάζουν πλευρές, όπως έκαναν και στη Μολδαβία, για να προκαλούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα…