«Μπορεί να προσφέρει ο Μήτρογλου στον Άρη»

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των Χανίων και άλλοτε του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε για την αποχώρηση από την κρητική ομάδα, αλλά και το θέμα Μήτρογλου στους «κιτρινόμαυρους».

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Μυροφορίδης δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την αποχώρησή του από τα Χανιά: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει η οικογένεια. Τα Χανιά είναι παράδεισος. Όμως και στον παράδεισο αν πας μόνος δεν είναι ωραία. Δεν έχω κλείσει πουθενά, είμαι ανοιχτό βιβλίο ίσως για αυτό δεν έχω πάει και ψηλότερα με ότι έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Προτιμούσα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να πάρω την απόφαση για την επόμενη ομάδα. Ο Νίκος μένει. Δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Έχουν έρθει ομάδες, δεν μίλησα ακόμα με κανέναν. Ήρθε και μια ομάδα της Super League όμως είναι πρώιμο, δεν είναι ακόμα να το συζητάμε».

Για το θέμα Μήτρογλου στον Άρη: «Θεωρώ ότι δε σταμάτησε να γυμνάζεται. Όταν είσαι σε υψηλό επίπεδο δε σταματάς. Τώρα αν δεν κόλλησε με την ομάδα, αυτό είναι άλλο καπέλο. Αν είναι καλά, μπορεί να προσφέρει. Το θέμα είναι τι θα γίνει και με Οριόλ και τους άλλους. Αν ο Άρης τιμωρηθεί, τότε ο Μήτρογλου πρέπει να μείνει. Για μένα έχει θέση. Ο Άρης είναι σε καλό επίπεδο μπορεί να του δώσει το συμβόλαιο που θέλει. Έχει την ατυχία να μην έχει κόσμο ο Άρης. Μπορει να είναι ένας άλλος παίκτης. Ο Άρης βγαίνει τρία χρόνια στην Ευρώπη, πρέπει να κοιτάξει παίκτη αυτού του οικονομικού μεγέθους».