Παρεμβάσεων συνέχεια για τις εκλογές της ΕΟΚ!

Στο άκουσμα της είδησης ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ όρισε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Αυγενάκης κατεβαίνει αύριο στη Βουλή για να εφαρμόσει τα δικά του θέλω.

Κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση και με μοναδικό στόχο να εκπαραθυρώσει την πλευρά που στηρίζει ο Βασιλακόπουλος, περνάει τροπολογία με φωτογραφική διάταξη που αναφέρει ότι: Οποιαδήποτε ομοσπονδία θα πρέπει να διεξάγει αρχαιρεσίες για ανάδειξη εκλογικού σώματος μέχρι τις 30 Ιουλίου, αυστηρά ηλεκτρονικά.

Από όλες τις ομοσπονδίες μόνο η ΕΟΚ έχει προσωρινή διοίκηση ,κάτι που δείχνει τις διαθέσεις Αυγενάκη και Πολιτείας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες 45 μέρες από την ώρα που θα ψηφιστεί η τροπολογία, θα πρέπει να οριστούν και να διεξαχθούν οι εκλογές καθώς σε αντίθετη περίπτωση τον λόγο θα έχουν και πάλι τα δικαστήρια.

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι όχι τόσο η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών όσο η πρεμούρα του Υφυπουργού να διεξάγει εκλογές με ηλεκτρονικό τρόπο την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ανάβει το πράσινο φως για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θυμίζουμε ότι στις εκλογές της ΕΟΚ λιγότερα από 600 σωματεία.

πηγή: sdna.gr