“Αν ήταν να φύγω, θα έφευγα χαρούμενος”

Ο Άγγελος Αναστάσιαδης απέδωσε στην Παναγιά και την πρόκριση του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως Αυτή επηρεάζει και καθορίζει όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ, άφησε να εννοηθεί ότι θα έφευγε σε περίπτωση αποκλεισμού, ενώ δεν μίλησε για μεταγραφές, που είναι θεωρητικά το μείζον θέμα αυτές τις μέρες, καθώς χαιρέτησε και έφυγε…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αναστασιάδης :

Για την πρόκριση :“Ήταν ένα παιχνίδι, που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε εκεί, δεν έγινε, έτσι ήθελε η Παναγιά. Δικαιούνταν κι αυτοί, φαίνεται πως ήταν καλύτεροι άνθρωποι. Κι αυτοί άνθρωποι είναι, έκαναν μια φάση και μας έβαλαν γκολ, θα μπορούσαν να μας βάλουν κι άλλο, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Σήμερα όμως μας τα έδωσε μια χαρά η Παναγιά. Πρέπει να την ευχαριστήσω, γιατί δεν έχω κανέναν άλλον να ευχαριστήσω, εκτός από την Παναγιά και τα παιδιά”

Για την αντίδραση ομάδας : “Με την Καλλονή μέχρι το 30′ έπρεπε να κερδίζουμε 9-0. Δεν ξέρω εσείς τι βλέπετε. Έχουμε 10 προϋποθέσεις να δώσουμε μια πάσα και να βάλουμε γκολ. Σήμερα ήμασταν πιο αγχωμένοι γιατί είχαμε και το αρνητικό αποτέλεσμα. Η Ζίμπρου είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα σας πληροφορώ. Την Κυριακή μπορούσαμε να κάνουμε εύκολα τα πράγματα και δεν τα κάναμε. Αλλά έτσι θέλει, για να μας βρίσουν, γιατί αν δεν μας βρίσουν, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μας το δίνει από πάνω. Μόλις μας φτάνει στα όρια μας, μας τα δίνει κιόλας. Ελπίζω να μας τα δώσει και την Κυριακή, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε εκεί, γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνιδι να μπορέσει να έχει ηρεμία. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι άσχημο, θα αρχίσουν πάλι οι βροντές κι οι καταιγίδες.

Αν είναι… στημένα αυτά που γίνονται : “Εγώ δεν ασχολούμαι μ΄ αυτά… Δεν διαβάζω και δεν ακούω και δεν έχω κι αυτό το κέρατο, το φέισμπουκ. Γνωρίζω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, είμαι 61 χρονών, είμαι από τα 16 στην ομάδα, ο καθένας μπορεί να κάνει αριθμητική και να καταλάβει. Και γνωρίζω πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ όταν είμαι εγώ εδώ. Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει τίποτα. Κι όλα φορτώνονται σε μένα. Γιατί πρέπει να τα φορτωθώ. Αν ήταν να φύγω σήμερα, θα έφευγα. Θα έφευγα χαρούμενος γιατί δούλεψα πολύ μ΄ αυτά τα παιδιά. Γνωρίζω τι γίνεται, δεν πετάω στα σύννεφα. Εγώ τα έχω αφήσει όλα εκεί πάνω κι όταν ο Θεός είναι μαζί μου δεν μπορεί να μου κάνει κανένας τίποτα”

Για το αν υπήρχε θέμα να φύγει σε ενδεχόμενο αποκλεισμό : “Κατά πάσα πιθανότητα! Δεν γνωρίζω, αλλά έτσι γίνεται. Και την Κυριακή πάλι θα είναι άσχημο, είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα”

Για το αν αισθάνθηκε μόνος : “Μη με βάζετε πράγματα, να μαλώνω μ΄ αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρετε τι είναι οι προπονητές; Είναι οι ποδοσφαιριστές και αυτός. Είμαστε αυτοί που θα κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και την διοίκηση ευχαριστημένη. Όταν δεν το κάνουμε, γίνεται αυτό που γίνεται, και κυρίως στην Ελλάδα. Τι ρωτάτε; Αυτά είναι καραγκιοζλίκια για να δημιουργούν προβλήματα. Εγώ δεν λαμβάνω υπόψιν ούτε αυτούς που λένε καλά πράγματα, ούτε αυτούς που με βρίζουν. Όταν με βρίζουν τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα”.