“Πρώτη φορά έχω δει κάτι τέτοιο”

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ασχολήθηκε καθόλου με την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού του Άρη με τον Πλατανιά, αλλά στάθηκε στα όσα συνέβησαν με το επίμαχο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, αλλά και τις αποβολές των παικτών του.

“Είδατε πως κρίθηκε το αποτέλεσμα. Εγώ αν και μακριά από τη φάση, είδα ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Ρωτήσαμε πολλές φορές και τον Διούδη, ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια μας είπε πως η μπάλα δεν πέρασε 100%. Μεγαλύτερη απόδειξη εξάλλου γι’ αυτό, είναι η συμπεριφορά των παικτών του Πλατανιά, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν όταν ο βοηθός έδειξε σέντρα. Ούτε αυτοί δεν το πίστεψαν και συνέχισαν τη φάση. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, έχω δει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο” τόνισε αρχικά ο τεχνικός των “κιτρίνων” και πρόσθεσε: “Εμένα μπορεί να με θεωρούν μικρό ή μεγάλο προπονητή, καλό ή κακό, μπορεί να μην με σέβονται, αλλά ένα εκατομμύριο κόσμο που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας δεν τον σέβονται καθόλου; Και δεν μιλάω μόνο για σήμερα. Είδατε τι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Βέροια, τι έγινε με τα Γιάννινα, με την Καλλονή”.

Σ’ ότι αφορά τις αποβολές των δύο ποδοσφαιριστών του Άρη, Μπουγαίδη και Μπακασέτα, ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: “Μου είπαν πως δεν χτύπησαν τον βοηθό, αλλά τώρα έχω καταλάβει το πόσο μεγάλο επίτευγμα ήταν αυτό που κάναμε πέρσι. Αν δεν γινόταν αυτή η φάση, να είστε σίγουροι πως θα κερδίζαμε και θα είχαμε σωθεί. Ακόμα υπάρχουν όμως ελπίδες. Απομένουν οχτώ παιχνίδια και όλα γίνονται. Θα τα παλέψουμε με ότι δυνάμεις μας έχουν απομείνει”.

Τέλος σχετικά με την εντολή του Λάμπρου Σκόρδα υπογράμμισε: “Όντας είπε στους παίκτες να πέσουν κάτω για να μην συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως του εξήγησα πως εγώ δεν έχω μάθει έτσι  και πως στο γήπεδο πρέπει να παλεύουμε πάντα, ανεξέρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα παιχνίδι”.