Πρεμιέρα για τον (νέο) Ηρακλή

Και για τον Ηρακλή ξεκινά σήμερα η νέα σεζόν με το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται στο Καυτανζόγλειο την Λαμία, στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας…

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, μετά τη χθεσινή προπόνηση, με τους οποίους έδωσε ραντεβού στη 1μμ στο ξενοδοχείο.

Αυτοί είναι οι : Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Λαδάς, Πασάς, Ζαμπάζης, Τόσκας, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Σμίλτος, Βαλεριάνος, Κάσσος, Λουκίνας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης και Στάμου.

Εκτός αποστολής είναι οι Μπάμπα, Μπαρτολίνι, Αγγελούδης, Τσιλιανίδης, Παπαθανασίου, Μουχάλης, Μπίκας, Χατζηβασιλάκης, Κυβρακίδης και ο Καλφούντζος. Σε ότι αφορά τον Μπάμπα, χθες έκανε αρθροσκόπηση και θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης.

Για την Λαμία, που ανέβηκε φέτος στην Football League, ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε 20μελη αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι : Μπλάζιτς, Γεωργίου, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Φατιόν, Μουμίν, Μκρτσιάν, Αντωνίου, Αντωνόπουλος, Χαϊκάλης, Φράγκος, Γιενγκά, Τσούριουριτς, Νεόφυτος, Κωστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τσαμούρης, Ντελέκος, Βασιλόγιαννης και Ζαχαρόπουλος. Εκτός έμεινε μεταξύ άλλων ο Λεάντρο, ο κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Καλλονή.

Το σημερινό παιχνίδι ξεκινά στις 6μμ…