Ο ανυπόμονος Νέιμικ

Δεν βλέπει την ώρα να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσει προετοιμασία με τον Αρη. Ο Ντρου Νέιμικ, από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα των «κίτρινων», έχει γεύση από το «NickGalisHall», όπου έπαιξε ως αντίπαλος και τώρα θέλει να νιώσει την άλλη όψη του νομίσματος, την αίσθηση του γηπεδούχου.

«Νιώθω υπέροχα που έρχομαι στον Αρη. Είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω στην ελληνική λίγκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική», είπε αρχικά ο 29χρονος σέντερ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα μέσω του ίντερνετ. Έχω αντιμετωπίσει τον Άρη ως παίκτης της Νίμπουργκ και πήρα μία γεύση από τη Θεσσαλονίκη, την οποία ανυπομονώ να μάθω καλύτερα. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, η οποία έχει πολύ κόσμο που μπορεί να την ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και πιστεύω να έχουμε μία καλή χρονιά», πρόσθεσε ο Νέιμικ, που έρχεται… διαβασμένος.

«Συστήνοντας» τον εαυτό του στους φιλάθλους του Αρη είπε: «Μίλησα με τον κόουτς και ξέρει καλά το παιχνίδι μου. Είμαι σκληρός παίκτης, με έφεση στο πικ εντ ρολ και μπορώ να σκοράρω και από μέση απόσταση. Χρησιμοποιώ το ύψος μου για να είμαι αποτελεσματικός στην άμυνα, η οποία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι».

Τέλος, σε μήνυμά του προς τον κόσμο του Αρη, ανέφερε: Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Αρη και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξουν και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε. Να παρουσιάσουμε μία ομάδα μαχητών που θα παλεύει μέχρι τέλους στο παρκέ».