Τζαβέλλας: «Κάλιο αργά παρά ποτέ»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για τον νέο σταθμό στην καριέρα του, σημειώνοντας ότι επήλθε με… συνοπτικές διαδικασίες η συμφωνία με την Ένωση.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα μία νέα πρόκληση και νομίζω ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω εδώ και γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας. Σίγουρα θα ήθελα το καλύτερο, να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μένα ο στόχος μου είναι να μπορώ να μιλάω στο γήπεδο κι αυτό θα κάνω», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ο διεθνής αμυντικός.

«Νομίζω θα εγκλιματιστώ πάρα πολύ γρήγορα, έχω πάρα πολλούς φίλους εδώ. Θα κάνω ακόμη περισσότερους και πολύ σύντομα. Όλα θα πάνε καλά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω θα είναι μία φανταστική εμπειρία. Ελπίζω να είμαστε καλά και υγιείς, να κάνουμε το καλύτερο αυτή τη χρονιά για να μπορέσουμε την επόμενη να δούμε κι αυτό το πανέμορφο γήπεδο», πρόσθεσε ο Γιώργος Τζαβέλλας και συνέχισε:

«Η πρώτη φορά ήταν το 2007 όταν προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε, δεν τα καταφέραμε. Κάλλιο αργά, πάρα ποτέ. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, τον πρόεδρο κι όσους ασχολήθηκαν όλο αυτό τον καιρό. Τον προπονητή, που μου έδειξε τόσο πολύ από την αρχή ότι με ήθελε να είμαι εδώ. καταφέραμε να κάνουμε μία συμφωνία σε δέκα λεπτά θα έλεγα. Για μένα αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό, μου έδειξε η ομάδα ότι με θέλει τόσο και εγώ ανταποκρίθηκα από την πλευρά μου κι έκανα τα πάντα για να βρίσκομαι εδώ».