“Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα”

Ο Ηρακλής έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς έδειξε πως είναι μια ομάδα με ποιότητα κι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

“Είναι θετικό το ότι κερδίσαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, θα θέλαμε βέβαια μεγαλύτερο σκορ και το δικαιούμασταν. Είτε έπαιζε με 11, είτε με 10 ο αντίπαλος, είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλο γκολ. Δεν μπορούμε ακόμη να έχουμε 90 λεπτά καλό ρυθμό, αλλά δείξαμε ποιότητα, τρόπο ανάπτυξης, μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Έχουμε το προβάδισμα αλλά το Κύπελλο είναι θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Στη ρεβάνς αρκετοί παίκτες θα έχουν καλύτερο ρυθμό και θα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του, η ομάδα έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά της”, είπε ο προπονητής του Ηρακλή και στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ο Ντιέγκο Ρομάνο.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δουλεύοντας έχοντας καλή ψυχολογία από τις νίκες. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ηρακλή. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλαν παίκτη πάνω μου, ήρθε λίγο και η κούραση, έχουμε όλοι μας δρόμο μπροστά μας, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο”, είπε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπάμπης Τεννές δεν έδειξε να τα βάφει μαύρα για την ήττα.

“Έχει μεγάλο προβάδισμα ο Ηρακλής, αλλά η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ήμασταν πιο οργανωμένοι κι ας παίζαμε με 10, μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι για την ρεβάνς, για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις λίγες ελπίδες, που έχουμε. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, οι ομάδες ακόμη είναι σφιγμένες. Μας επηρέασε βεβαίως η αποβολή. Ο Ηρακλής θα είναι σίγουρα μία από τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν κάτι στο πρωτάθλημα φέτος, ελπίζω να είμαστε κι εμείς μέσα σ΄ αυτές τις ομάδες”, είπε από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας.

“Ήρθαμε για να μην είμαστε κομπάρσοι, αλλά χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο θα γίνει σε 15 μέρες στη Λαμία, θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε”, είπε ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Ζουλιώτης.