Ο Παπαδόπουλος, η Βέροια και η φιλοδοξία

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι από σήμερα παίκτης του ΠΑΟΚ. Αρκετές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, πριν δύο χρόνια είχε γίνει συζήτηση, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα από την Θέλτα και τελικά πήγε στον Πανθρακικό, ενώ και αυτό το καλοκαίρι, στις αρχές του, είχε απασχολήσει πάλι τον ΠΑΟΚ.

Ο Παπαδόπουλος υπέγραψε το μεσημέρι και πριν καν βάλει την υπογραφή του, ανέβασε σε προσωπικό του λογαρισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φωτογραφία.

 

papado

ΠΑΟΚ!!! 2014. Η φωτογραφία είναι από το 1986!!! Στην χώρα που γεννήθηκα!! Ουζμπεκιστάν!!! Στο Γκαγκάριν!!! έγραψε ο ίδιος, δημοσιεύοντας την φωτογραφία, στην οποία φορά μια φανέλα με το σήμα του ΠΑΟΚ!

Ο Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ φιλόδοξος ποδοσφαιριστής κι αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Το 2012 όταν επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία, έψαχνε μια ευκαιρία να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο και υπέγραψε στον Πανθρακικό. Δέχτηκε να πάει στην Κομοτηνή μόνο με ένα μηνιάτικο, που θα κάλυπτε ουσιαστικά απλά τα έξοδά του, μόνο και μόνο για να παίξει στην Σούπερ Λίγκα και να δείξει ότι αξίζει να παίξει σε μια καλύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2013 εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του στην Κομοτηνή με ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Ατρόμητο, και βέβαια σε μια καλύτερη ομάδα.

Έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 14 γκολ και αυτό το καλοκαίρι έψαχνε κάτι ακόμη καλύτερο. Συζήτησε με την ΑΕΚ, ήρθε κοντά σε συμφωνία, αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή χάλασε γιατί δεν ήθελε να πάει εκεί με τους όρους της ΑΕΚ.

Ήταν ένα ρίσκο να μην αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ (ειπώθηκε πως του έδινε 150 χιλιάδες ευρώ), γνωρίζοντας πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν χρήματα και πολλές επιλογές.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησε πως ο Παπαδόπουλος είχε πρόταση από την Βέροια (που τελευταία μαζεύει όποιους βρίσκει!), και μάλιστα ακόμη καλύτερη απ΄ αυτή της ΑΕΚ, αλλά δεν μπήκε στη διαδικασία να την αποδεχτεί, περιμένοντας κάτι καλό.

Το καλό γι΄ αυτόν ήρθε χθες, όταν συμφώνησε οριστικά με τον ΠΑΟΚ.