Φωτιά πίσω από τον καπνό… Κριστιάν

Φαίνεται πως τελευταία η πληροφορία που μετέδωσε το Thessports νωρίτερα, και αφορούσε τον 31χρονο Κριστιάν Μπαρόνι (απλά Κριστιάν, τον αποκαλούν στην Τούμπα), έχει βάση.

Ο Κριστιάν έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε καθώς η τουρκική ομάδα έχει υπεράριθμους ξένους (θα αποδεσμεύσει έναν ακόμη αύριο – μεθαύριο) και η πληροφορία από την Τουρκία ανέφερε ότι υπάρχει θέμα με τον ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται, λοιπόν, πως ο 31χρονος Βραζιλιάνος χαφ, ένα κλασικό “οχτάρι” έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάστηκε.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, άλλωστε πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, με μεγάλο κασέ, που μπορεί να βρει ομάδα και στην Τουρκία. Οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι με τον ΠΑΟΚ.

Αν φυσικά γίνει κάτι με τον ΠΑΟΚ, θα πρόκειται αναμφίβολα για μια ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή. Πρόκειται για έναν παίκτη με 132 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, με 18 γκολ και 16 ασίστ.

Για τα ελληνικά δεδομένα είναι ένας σούπερ – παίκτης και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με έναν τέτοιο παίκτη, έστω και το φινάλε των μετραγραφών, δείχνει αν μη, τι άλλο, ότι υπάρχει πραγματική βούληση για μια σπουδαία προσθήκη.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wpEMC5yqWmc