Πόρτα κι από Καλαμαριά σε Σκόρδα

Ο Λάμπρος Σκόρδας μπορεί να πήρε το χρίσμα από το Ειρηνοδικείο χθες για να διοικήσει τον Άρη τουλάχιστο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, αλλά στην… πράξη υπάρχουν δυσκολίες.

Η παρουσία οπαδών του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης εμποδίζει την προσέγγιση του γηπέδου και ο εισαγγελέας κάλεσε τον πρόεδρο του ΑΣ, Χάρη Παπαγεωργίου για εξηγήσεις, με τον Παπαγεωργίου να λέει πως “κανείς δεν εμποδίζει τον Σκόρδα να πάει στα γραφεία”.

Ο Σκόρδας κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (θα εκδικαστούν από βδομάδα) ζητώντας να παραχωρηθεί το γήπεδο στην ΠΑΕ, καθώς ο ΑΣ έκανε ανάκληση της παραχώρησης, ενώ το επόμενο χτύπημα για τον Σκόρδα ήρθε από την Καλαμαριά.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς με έγγραφό του στην Φούτμπολ Λιγκ την ενημερώνει ότι ανακαλεί την παραχώρηση του γηπέδου του στην ΠΑΕ Άρης (είχε δηλωθεί ως 2η έδρα) κι έτσι ο Άρης του Σκόρδα δεν έχει πια γήπεδο να παίξει, αν φυσικά δεν κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΑΣ.

Είναι προφανές ότι υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου ο Σκόρδας, πέφτοντας σε… τοίχο να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον Άρη και να αφήσει τον ΑΣ και τους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα, να οδηγήσουν τους κίτρινους στην Γ΄ Εθνική και στην επανεκκίνηση.

Στο μεταξύ, εκτός των άλλων, την πλάτη στον Σκόρδα γυρίζουν και παίκτες καθώς ο τερματοφύλακας Καλογεράκης, αποχώρησε δηλώνοντας στο pressaris ότι “συμφώνησε με άλλη διοίκηση”.