“Στεφανίδη φέρε τα λεφτά”

Εξώδικο στον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτη Στεφανίδη, έστειλε ο Λάμπρος Σκόρδας, με την οποία του ζητά να επιστρέψει στην ΠΑΕ Άρης τα χρήματα της επιταγής της Μπριζ, για την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην εξώδικο πρόσκληση, εφόσον δεν επιστραφούν τα χρήματα, ο Σκόρδας είναι αποφασισμένος να κάνει μήνυση για υπεξαίρεση στον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με το pressaris, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την συγκεκριμένη επιταγή, η οποία επρόκειτο να εισπραχθεί μόλις προχθές, την Πέμπτη 28 Αυγούστου!

1. Σε ποια χέρια βρίσκεται και εάν έχουν εισπραχθεί τα χρήματα;

2. Πόσα από αυτά τα χρήματα είναι «δεσμευμένα» από τις ταμειακές διευκολύνσεις πρώην παραγόντων; Και πόσα χρήματα αναμένεται να μείνουν, εάν θα μείνουν στην ομάδα;

3. Αληθεύει ότι ένα πολύ μεγάλο ποσό από την επιταγή, το έχει υποσχεθεί η διοίκηση Στεφανίδη σε μάνατζερ παικτών έναντι παλιών οφειλών του συλλόγου; Και αν ισχύει με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος ατζέντης και δεν προβλέφθηκε η ροή των χρημάτων σε άλλες ανάγκες της ομάδας;

Από την πλευρά του, ο Στεφανίδης φέρεται να λέει ότι τα χρήματα εισπράχθηκαν επί των ημερών του, όταν ήταν πρόεδρος και διατέθηκαν για τις ανάγκες της ΠΑΕ.