Δόξα, δράμα σαν τον Άρη

Αυτό το καλοκαίρι, ο Άρης και η Δόξα Δράμας έχουν πολλά κοινά. Και οι δύο είναι μεταξύ Β΄και Γ΄Εθνικής, χωρίς χρήματα, με πολλά χρέη, και χωρίς ανθρώπους με πραγματική διάθεση και κάποια χρήματα στην τσέπη, να σώσουν τα καράβια.

Στη Δράμα υπάρχει μεγαλομέτοχος, ο Θανάσης Σάμιος, αλλά έχει παρατήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού, αλλά δεν παραχωρεί τις μετοχές του.

Μετά από δύο – τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, με ανθρώπους που θεωρητικά ήθελαν να τρέξουν την Δόξα στη Β΄ Εθνική, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είχαν να δώσουν προοπτικές κι η ομάδα έφτασε στις 30 Αυγούστου και παραμένει στον αέρα.

Ο Σταύρος Δαϊλάκης, πρώην βουλευτής Δράμας, που ηγείται της διοικούσας επιτροπής, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα σε δύο Δραμινούς, τον Χρήστο Κορρίλη και τον παλαίμαχο της Δόξας, Τάσο Στράντζαλη, για να οδηγήσουν τους Μαυραετούς στην Γ΄ Εθνική.

Χρήματα για ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει δεν υπάρχουν, χρόνος για να γίνει ομάδα αξιώσεων δεν υπάρχει και όλα δείχνουν ότι το μέλλον της ιστορικής Δόξας είναι ζοφερό.