Γελάνε και τα τσιμέντα

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό φέτος, και όπως και πέρσι, η απώλεια ήταν πάλι στο Αγρίνιο.

Μετά τους δύο βαθμούς που έχασε ο Ολυμπιακος από τον Παναιτωλικό, ανέλαβε δράση ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τον διαιτητή, Ανδρέα Παππά, τον οποίο αποδοκίμαζαν οι Αγρινιώτες φίλαθλοι, γι΄ αυτά που σφύριζε κατά της ομάδας του.

«Έχω να κάνω πολλά σχόλια. Είδαμε στο παιχνίδι σήμερα πως ήταν πρωταγωνιστής ο διαιτητής, όπως ήταν και πέρυσι. Με πολλά αντιαθλητικά χτύπηματα. Φέτος παράγινε το κακό. Τουλάχιστον 5 παίκτες κρατάνε τα πόδια τους. Ο Μανιάτης έχει βαρύ διάστρεμμα, ο Ντινγκά έχει πάθει διάσειση και υπάρχουν παίκτες με χτυπήματα στα πόδια. Με το να αφήνεις μία ομάδα να παίζει έτσι σκληρά και αντιαθλητικά δημιουργείς πρόβλημα. Ο κ. Μαρινάκης έχει δώσει εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο.

Βλέπετε τι γίνεται στο εξωτερικό και το πως λειτουργούν οι διαιτητές. Είδατε το τι έγινε με τα πέναλτι. Αυτά είναι δουλειά μικρών ομάδων. Ομάδων που σε κάθε παιχνίδι διαστρεβλώνουν χίλιες φάσεις. Ο Παππάς για εμάς είναι ανεπιθύμητος. Και πέρυσι και φέτος όλα τα λάθη που έκανε ήταν σε βάρος μας. Δείξτε και τα δύο πέναλτι να τα δει ο κόσμος. Ο Παναιτωλικός ας φωνάζει αλλά να μην επηρεάζει τον διαιτητή.

Ήμουν σίγουρος πως θα γινόταν όλα αυτά και τα είπα και στην σύσκεψη το πρωί. Εμένα με ενδιαφέρει το fair play. Δεν θέλω βρώμικα χτυπήματα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει παίζοντας ποδόσφαιρο. Θέλουμε δουλειά κατά τα άλλα. Μετά την προετοιμασία και τα φιλικά μείναμε λίγο πίσω αλλά θα προχωρήσουμε και θα πάμε καλά. Θα πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο».