Αναμονή για Μπαρόνι και άλλες λύσεις

Μία μέρα έμεινε για να πέει η αυλαία της μεταγραφικης περιόδου καθώς οι μεταγραφές τελειώνουν αύριο Δευτέρα, στις 8μμ.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει, ψάχνει ψάχνει, κι ο Βρύζας που είναι μαζί με την αποστολή της ομάδας στα Χανιά, είναι μονίμως με το κινητό στο χέρι. Οι ελλείψεις και οι ανάγκες είναι γνωστές, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ότι καλύτερο μπορεί.

Χθες, με την ευκαιρία της παρουσίας όλων στα Χανιά, Αγγελίδης, Βρύζας και Αναστασιάδης τα είπαν για τα μεταγραφικά και ο αγώνας συνεχίζεται.

Σε ότι αφορά τον δημιουργικό χαφ, είναι γνωστό, όπως αποκάλυψε το Thessports, ότι ο πρώτος στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Κριστιάν Μπαρόνι, που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφή με τον άνθρωπο, που μεσολαβεί (όχι με τον Τουρκο μάνατζερ του) κι αυτός με τη σειρά του μιλά με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, που λειτουργεί ως ατζέντης του.

Τα χρήματα είναι πολλά, ο Κριστιάν ήταν γύρω στ 1.500.000 ευρώ το χρόνο, με την ελπίδα να πέσει κατά 20%-30%, ενώ είναι δεδομένο ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα ψάχνει ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα, στην Ιταλία ή κάπου αλλού. Από την Τουρκία έχει απορρίψει ήδη (σε πρώτη φάση) τις προτάσεις της Μπεσίκτας και της Μπούρσασπορ.

Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση ο Μπαρόνι, δεν έμεινε όμως πολύς χρόνος για να δούμε που θα καταλήξει.

Εκτός του Βραζιλιάνου, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, κυρίως παικτών που δε παίζουν στις ομάδες τους. Ένας τέτοιος είναι ο Ζαν Μακούν, που έπαιξε παλιότερα στον Ολυμπιακό, φέτος είναι στη Γαλλική Ρεν και στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έπαιξε.

Ο Μακούν έχει προταθεί, δεν είναι όμως βέβαιο ότι απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ.

Σε περίπου 24 ώρες, θα έχουν όλα τελειώσει.