Ο νέος σταθμός του Σταφυλίδη

Στην Bundesliga και συγκεκριμένα στην νεοφώτιστη Γκρόιτερ Φιρτ αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στα 27 του ο Έλληνας άσος αναζητούσε έναν σύλλογο, στον οποίο θα μπορεί να έχει μία γεμάτη χρονιά, θέλοντας να επιστρέψει σε μία καλή σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του την ατυχία με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν πέρυσι.

Ο Σταφυλίδης πέρασε σήμερα το πρωί με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη γερμανική ομάδα που εξασφάλισε πέρυσι την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου και αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Γκρόιτερ Φιρτ από την Χόφενχαϊμ στην οποία ανήκει και με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Για τον Σταφυλίδη το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα αργεί, καθώς ο ίδιος είχε και φέτος ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό, θέλοντας να επιστρέψει στις γεμάτες σεζόν που θα του δώσουν ξανά το εισιτήριο και για την Εθνική Ελλάδας, κάτι που σίγουρα θα ήθελε και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, προκειμένου να έχει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στο… οπλοστάσιο του.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και αφού πέρασε και τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ο Σταφυλίδης αναμένεται να ανακοινωθεί από την Γκόιτερ Φιρτ ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ για την ερχόμενη σεζόν.

πηγή: sdna.gr