“Τους κάνουμε να φαίνονται μικροί”

Εμφανώς ευχαριστημένος από την μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, που επισήμανε και πάλι ότι και αυτή τη φορά γνώρισε ότι σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος, θα υπήρχαν εντάσεις…

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου :

Για τον Πλατανιά : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους ανθρώπους του Πλατανιά. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι, δουλέψαμε δύο φορές μαζί και έχω μόνο καλά λόγια να πω γι΄ αυτούς τους ανθρώπους. Αγαπούν την ομάδα, δίνουν και την ψυχή τους.

Αν δεν ήταν ο Πλατανιάς, δεν θα ήμουν κι εγώ εδώ. Δύο φορές μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας τους, και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα, και να είμαι τον ΠΑΟΚ σήμερα”

Για το παιχνίδι : “Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στα πρώτα 10-15 ήταν καλός ο Πλατανιάς, εμείς κάπου ξεχαστήκαμε, αλλά τα διορθώσαμε πολύ γρήγορα. Πιστεύω ήμασταν καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια”

Για την έκταση της νίκης και τις αλλαγές : “Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά και πολύ δύσκολο. Είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, δεν είναι εύκολο να γίνει γρήγορα αυτό, είχαμε όμως καλά μηνύματα στα φιλικά. Έχουμε καταφέρει σε πολλούς τομείς κάποια πράγματα, που τα χρειάζονταν η ομάδα”

Για την πίεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ : “Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργούσε πάλι εντάσεις. Είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Τους έδωσα τριήμερο ρεπό να ηρεμήσουν, να ξεκουραστούν, να πάνε κάποιοι στην Εθνική, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μετά και να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά”

Για την δυναμικότητα του Πλατανιά : “Είδα τον Πλατανιά με τον Ατρόμητο, είπα στα παιδιά ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν η αιτία που ο Πλατανιάς έπαιξε έτσι. Με όλες τις ομάδες που παίξαμε, τις κάναμε να φαίνονται πολύ μικρές. Όταν εσύ είσαι πολύ καλός, η άλλη ομάδα φαίνεται μικρή”