“Αυτός είναι ο Ράζβαν Ρατς”

Ο Ράζβαν Ρατς αναδείχτηκε MVP του αγώνα Πλατανιά – ΠΑΟΚ και παραλαμβάνοντας το βραβείο του, σχολίασε το παιχνίδι, που προηγήθηκε, αλλά και την εμφάνισή του. Ο Ρουμάνος ήταν πράγματι εξαιρετικός και σήμερα, όπως και την Πέμπτη με την Ζίμπρου, δίνοντας και δύο ασίστ…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για τη διάκρισή του : “Είμαι χαρούμενος, που νικήσαμε, ειδικά σ΄ ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Οι συμπαίκτες μου, μου είπαν ότι ο Πλατανιάς δεν είναι εύκολη ομάδα, οπότε είναι μια μεγάλη νίκη για μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για το βραβείο, αν δεν ήταν αυτοί εδώ, δεν θα ήμουν κι εγώ MVP του αγώνα”

Για το αν περίμενε τόσο εύκολη νίκη : “Μετά το 2-0, όλα ήταν πιο εύκολα. Ήμασταν πια σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα και με μεγάλο σκορ”

Για τα πολλά γκολ που βάζει ο ΠΑΟΚ : “Είναι αλήθεια ότι στην προετοιμασία δεν δημιουργούσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Πετύχαμε 4 γκολ με την Ζίμπρου, άλλα 4 εδώ, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι”

Για το δικό του παιχνίδι : “Αυτό είναι το παιχνίδι μου, αυτός είναι ο Ράζβαν Ρατς. Μου αρέσει να παίζω μπροστά, να δημιουργώ καταστάσεις μπροστά για τους συμπαίκτες μου. Σήμερα έδωσα δύο ασίστ, νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο, για να είμαι καλύτερος”