“Τέλος καλό, όλα καλά”

Η Εθνική ομάδα επικράτησε εύκολα των Φιλιππίνων για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου και ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στη νέα νίκη της Εθνικής και στάθηκε στην δουλειά που έχει γίνει καθ’όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Αρχικά, ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε: «Οι Φιλιππίνες είτε παίζουν με την καλύτερη είτε με την χειρότερη ομάδα έχουν τον ίδιο τρόπο και αυτό τις κάνει πολύ επικίνδυνες. Τους αρέσουν να τρέχουν και να εκτελούν τρίποντα χωρίς δισταγμό. Όμως, τέλος καλό , όλα καλά».

Παράλληλα, τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και δύσκολα, γιατί όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ θέλουν προσοχή. Κοιτάμε μέρα με την μέρα να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση για να έχουμε την καλύτερη δυνατή κλήρωση στη συνέχεια».

Για το αν θεωρεί κλειδί την άμυνα τόνισε: «Και η άμυνα είναι οδηγός μας, γιατί δουλεύουμε από την πρώτη μέρα. Μας αρέσει επίσης να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό. Το παιχνίδι, όμως, που χαρακτηρίζει την Εθνική είναι η ομαδικότητα, γιατί ο καθένας μπορεί να προσφέρει τα πάντα, είτε παίζει 1 λεπτό, είτε παίζει 40. Έτσι είναι η  Εθνική».

Όσον αφορά το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο πρόσθεσε: «Θα τα δώσει όλα για όλα το Πουέρτο Ρίκο και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο».