«Παραλίγο Χέιζελ στην Καρδίτσα»

Οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας κατήγγειλα με ανακοίνωσή τους στη στάση της Αστυνομίας στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση, ότι παραλίγο θα ζούσαν στιγμές «Χέιζελ».

«Παραλίγο να ζήσουμε στιγμές ‘ΧΕΪΖΕΛ’ στην Καρδίτσα και στον αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Γαζώρου.

Με αφορμή απόπειρα σύλληψης ενός 12χρονου αγοριού, φιλάθλου της Αναγέννησης, για ένα μικρό λέιζερ από ανθρώπους της αστυνομίας, κινδύνευσε η σωματική ασφάλεια των φιλάθλων και λίγο έλλειψε να έχουμε σοβαρά τραυματίες, καθώς μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, διμοιρία ΜΑΤ ανέβηκε στην κεντρική κερκίδα σκορπώντας τον τρόμο στους φιλάθλους και χτυπώντας ανεξέλεγκτα όποιον έβρισκαν μπροστά τους!!!

Η διάθεσή τους να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία!

Να τονίσουμε ότι σ’ αυτό το παιχνίδι γιορτή, που δεν είχε την παραμικρή ένταση και αντιπαράθεση, βρέθηκαν, ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, φίλαθλοι που τραμπουκίστηκαν αδικαιολόγητα από την αστυνομία!

Ένα πρωτοφανές σκηνικό που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά στο Στάδιο της Καρδίτσας.

Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο ημίχρονο.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έλθει ακόμη…

Στο τέλος του αγωνα και ενώ ο φίλαθλος κόσμος αποχωρούσε ήρεμα απο το γήπεδο, χωρίς καμμία αιτία και κανένα λόγο προκλήθηκε για δεύτερη φορά άνανδρη τυφλή επίθεση από ανθρώπους της αστυνομίας!

Κινδύνεψαν οικογένειες με παιδιά που έφυγαν τρομοκρατημένα μη μπορώντας να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος όλης αυτής της πολεμικής διάθεσης!

Σαν να μην έφταναν αυτά, η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη φιλάθλου, σε ρίψη δακρυγόνων και κρότου λάμψης έξω από το γήπεδο και δίπλα σε σπίτια με αποτέλεσμα τη λιποθυμία ενός μικρού παιδιού και την αναγκαστική απομάκρυνση ηλικιωμένου λόγω αναπνευστικών προβλημάτων!

Από τύχη και μόνο δεν είχαμε θύματα καθώς Καρδιτσιώτες που είχαν τα αμάξια τους έξω από το γήπεδο, πανικοβλήθηκαν τρέχοντας ανεξέλεγκτα στο δρόμο για ν’ αποφύγουν τα επεισόδια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των φιλάθλων της Αναγέννησης, που τονίζουν ότι δεν γίνονται για πρώτη φορά μάρτυρες τέτοιων επιθέσεων.