Φαβορί τον ΠΑΟΚ χρίζει η Ριέκα

Η Ριέκα ρίχνει όλο το βάρος της πίεσης στον ΠΑΟΚ, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών να χρίζουν φαβορί τους Θεσσαλονικείς, όπως έκανε και ο προπονητής της ομάδας, Γκόραν Τόμιτς.

Ο 42χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο τί πρέπει να κάνει η ομάδα του εντός αγωνιστικού χώρου κόντρα στον Δικέφαλο ενώ έδωσε για άλλη μια φορά τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Μετά από έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα στο Όσιεκ, θα έχουμε έναν ακόμη πιο δύσκολο αγώνα, κόντρα στην εξαιρετική ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι γεμάτη ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα ως αντάλλαγμα για μια πιθανή καλή εμφάνιση μας», είπε αρχικά ο Τόμιτς.

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και για το αποτέλεσμα με το οποίο θα ήταν ικανοποιημένος με την λήξη της αναμέτρησης τόνισε τα εξής: «Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα ήμουν ικανοποιημένος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα μας αφήνει περιθώριο να πάμε στους ομίλους με αντάλλαγμα στη Ρούγεβιτσα. Γνωρίζουμε τι είδους ομάδα θα έχουμε απέναντi μας και γι ‘αυτό είμαστε από τη μια είμαστε ρεαλιστές, αλλά και από την άλλη αισιόδοξοι».