Άρης: Ξεκίνημα με δίψα και αισιοδοξία!

Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη φετινή του συγκέντρωση τη Δευτέρα 23/8 στο «Nick Galis Hall» και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έκανε λόγο για ξεκίνημα με «δίψα και αισιοδοξία» στο σχετικό δελτίο τύπου της.

Σε αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Η «πρώτη» του «νέου» ΑΡΗ έγινε σε κλίμα αισιοδοξίας και με εμφανή την όρεξη και τη «δίψα» για μία καλή σεζόν. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, ενώ στην προπόνηση πήραν μέρος και παίκτες από τα παιδικοεφηβικά τμήματα, στα οποία ο ΑΡΗΣ ρίχνει μεγάλο βάρος.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, καλωσόρισε τους παίκτες στην ομάδα και στην ομιλία του προσπάθησε να τους «ντοπάρει».

«Σας καλωσορίζω στην ομάδα. Όλοι γνωρίζετε ότι ο ΑΡΗΣ είναι ένα μεγάλο ένδοξο και ιστορικό κλαμπ. Έχει τεράστιο παρελθόν και αναρίθμητες επιτυχίες. Πέρα απ’ αυτά, θέλω να πιστεύω ότι έχει παρόν και μέλλον. Θέλω να δουλέψετε σκληρά, ένας για όλους και όλοι για έναν. Με ομαδική δουλειά και συνεργασία μπορούμε να φτάσουμε τον ΑΡΗ ψηλά. Εύχομαι καλή επιτυχία και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος εξήγησε στους παίκτες το πλάνο του και τι περιμένει απ’ αυτούς τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και της σεζόν. Τους μίλησε για τη φιλοσοφία που πρέπει να έχει η ομάδα φέτος και ξεκαθάρισε ότι άπαντες πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και «με το καλημέρα» φάνηκε ότι η δουλειά θα είναι πολύ σκληρή, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μιας καλής χρονιάς.