«Πόλεμος», λόγω Facebook, στο ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται και σήμερα, μέσω διαδικτύου αυτή τη φορά, ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρώην και ο νυν επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ διαγκωνίζονται στα συντροφικά μαχαιρώματα, με φόντο τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Κινήματος.

Λίγες ώρες μετά το σκηνικό «αρένας» που στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, υποστηρικτές της πλευράς Βενιζέλου επιχείρησαν να απαντήσουν στις αποδοκιμασίες κατά του σημερινού αρχηγού.

facebook-pasok

Και φαίνεται πως το έπραξαν μέσω του επίσημου λογαριασμού του ΠΑΣΟΚ στο Facebook όπου το πρωί της Τρίτης «ανέβασαν» για λίγα λεπτά το παρακάτω κείμενο πριν το «κατεβάσουν»:

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ..».

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη την Τρίτη δήλωσαν άγνοια για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη δημοσίευση του παραπάνω σχολίου, όμως, έγινε άμεσα αντιληπτό και οδήγησε στην απόσυρση του κειμένου.

«Όχι μόνο δεν υιοθετούμε τέτοιες πρακτικές και αντιλήψεις, αλλά αντιθέτως τις αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Αλλά και επώνυμα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πέρασαν από το πρωί στην αντεπίθεση για όσα θλιβερά, όπως λένε, εκτυλίχθηκαν στο Ζάππειο, θεωρώντας υπεύθυνο τον «οικοδεσπότη» της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης, Γιώργο Παπανδρέου.