Ρουμάνοι διεθνείς στην… ανεργία

Τέσσερις Ρουμάνοι εν ενεργεία διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν μείνει ακόμη και τώρα χωρίς ομάδα! Ενας εξ αυτών είναι και ο Κοστίν Λάζαρ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του ρουμανικού ποδοσφαίρου, που αυτό τον καιρό είναι στην… ανεργία. Οι άλλοι τρεις είναι οι Μπανέλ Νικολίτα, Ντάνιελ Νικουλάε και Μάριους Νικουλάε.

Ο Λάζαρ συνεχίζει το ψάξιμο, ακούστηκε πως είναι κοντά στην ΑΕΚ, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ομάδα. Ο Νικολίτα (37 συμ. στην εθνική Ρουμανίας) έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Ναντ, ο Μάριους Νικουλάε (43 συμ. στην εθνική Ρουμανίας) έπαιξε την περασμένη σεζόν στη Χοβέρλα της Ουκρανίας και στο τέλος της σεζόν υπέγραψε με την τουρκική Σανλιούφασπορ, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Τέλος ο Ντάνιελ Νικουλάε (39 συμ. στην εθνική Ρουμανίας) μετά από μια σημαντική καριέρα στη Γαλλία (Οσέρ, Μονακό, Ναντ) και στην Κούμπαν, επέστρεψε στη Ρουμανία και αγωνίστηκε με τη Ραπίντ, αλλά από το καλοκαίρι ψάχνει ομάδα. Πρόσφατα διαπραγματεύτηκε με το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν κατέληξε σε συμφωνία με την κυπριακή ομάδα.