Βέροια και Βούκιτς : Τι παίζει…

O Ζβόνιμιρ Βούκιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αλλά απ΄ ότι φαίνεται θα μείνει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη τα είχαν βρει στο οικονομικό, αλλά το απαγορευτικό που σήκωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος δεν τον ήθελε, τον άφησε εκτός Τούμπας.

Ο Βούκιτς ήρθε στην Ελλάδα πριν μία εβδομάδα, για την ακρίβεια παραμονές της ρεβάνς με την Ζίμπρου και συναντήθηκε και πάλι με τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι, αφού ο Αναστασιάδης ήταν ανένδοτος.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλησε να βοηθήσει τον Βούκιτς, καθώς ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Τούμπα αυτό τον ενάμιση χρόνο και το γεγονός ότι ποτέ δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό μια πολύ καλή σχέση με την Βέροια, και με τον νέο ιδιοκτήτη της, Θόδωρο Καρυπίδη, κι έτσι έγινε η προσέγγιση του Βούκιτς με την ομάδα της Ημαθίας.

Πλέον ο μάνατζερ του Σέρβου μεσοεπιθετικόυ έχει αναλάβει τις συζητήσεις με την Βέροια κι εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν στο οικονομικό, ο Βούκιτς θα παίξει αυτή τη σεζόν στη Βέροια.

Όπως έγραψε το Thessports, o ΠΑΟΚ έστειλε στην Βέροια δανεικό τον Παναγιωτούδη, εκτιμώντας την στάση της Βέροιας, όταν αυτή έκανε πίσω κι ενώ σχεδόν είχε συμφωνήσει με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο…