Συγκινητικό «αντίο» της Θύρας 4 στον Κουϊρουκίδη

H οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε στο πένθος, αφού ένας από τους παίκτες-θρύλους του Δικεφάλου, ο Λάμπης Κουϊρουκίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών, με την Θύρα 4 να λέει το δικό της «αντίο» σε μια σπουδαία μορφή του συλλόγου, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 4 αναφέρει:

«O ΠΑΟΚ που λατρεύουμε, ο Δικός μας ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ.

Θα ζει για πάντα στον ιδρώτα όσων εθελοντικά δούλεψαν για να φτιάξουν την Τούμπα και να στεγάσουν τα όνειρα μας. Θα ζει στις ψυχές των λαθρεπιβατών των τράμ που πήγαιναν μαζικά στο γήπεδο στο σιντριβάνι. Θα ζει στη μνήμη όσων μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια είχαν όνειρο να φορέσουν παπούτσια δίχως κορδόνια και τέσσερα νούμερα μεγαλύτερο σορτσάκι για να παίξουν στον μεγαλο ΠΑΟΚ. Θα ζει για πάντα στο Καπάνι και στο Διοικητήριο.

Στο βλέμμα αυτών που δεν πλούτισαν από τον ΠΑΟΚ, άλλα ήταν οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο όταν μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ και τους ΠΑΟΚτσηδες. Γιατί αξίζει να μιλάς για αυτούς τους ΠΑΟΚτσηδες.

Κύριε Λάμπη, δεν ήσασταν απλά ποδοσφαιριστής ενός σύλλογου. Εσείς και η γενιά σας γιγάντωσε μια ιδέα, και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Αθάνατος».